onsdag 9 maj 2012

Inför..Ronneby 2012

Planeringen inför Ronneby är igång..Moccis & Grönis kommer ju sällskapa och bägge kommer framföras i..ska vi säga rätt stiliga utstyrslar både på oss och Mocca=) 


Morfar hänger på som lite kuriosa...vem Morfar är? det får du allt vänta och se men han hänger även på under träffen vid Folkets park lite senare.


Så kläder plockas ihop och inköpes för blir det lika fint väder så får man ta med sig ombyte...det var väldigt varmt förra året=)


Så gott folk vi syns i Ronneby men först kommer Moccis & Grönis att ställa till det på Bergkvaradagen den 17 maj..vi har loppisförsäljning ur bakluckorna den dagen, man kan ju lasta rätt mycket i en 240...tänk då två stycken...Vi skulle haft en 245:a=) oxå....
Väl mött..och vi syns i Bergkvara...och solen SKA lysa hela dagen...bara så ni vet....

4 kommentarer:

Anonym Existenz sa...

döm om min förvåning när man öppnade en skåpsdörr till arbetsplatsen man befinner sig och fick se en "blå" plåtburk och, JO! mycket riktigt Blå Mocca mellanrost kok med plastlock.

funderar på att ta den då den lämnats tom, varför? jo tillbakablick och dessutom är det ju en bra burk att samla diverse prylar i!

Anonym Existenz sa...

fanns nån till också, även en gammal fenom burk, visserligen bottenskrap kvar. man minns vad man minns och det är väl det som gör att man kan samla på allt mest möjligt, eller?

FLAK sa...

Moccaburk ja dom är rätt fina och vi har en i köket...och man kan samla på det mesta...frågan är bara var man har sin egen gräns.

Anonym Existenz sa...

somliga vet den andra inte, tills de har för knökfullt och tvingas ta till nödåtgärd och skeppa iväg mycket utan att kunna sortera skillnaden på vad som är tillbakablick och sopor. själv vet man sedan tidigare det!

Tack o lov!