söndag 15 april 2012

Blå Mocca blues=)

Moccis jobbar ju när husse jobbar iallafall denna helgen och står still hela dagen...till 21..men man kan ju inte låta bli att undra vad vi ska fixa för kuriosa till träffarna och Ronneby iår.
Grönis...har ju anmält sig och då blir det alltså karavan...om än väldigt liten sådan med två bilar men visst dom kommer ju att synas iallafall.

Grönis fick klart godkänt då dom hörde årsmodellen och att det var en originalbil, om än med personlighet, precis som Moccis.

Vi funderade och skrattade lite åt våra planer...något gammal... något blått... något lånat...men giftemål blir det inte...men väl en blå bil...något gammalt och en lånad taklast...njae eller två stycken, men något nytt blir det inte om du inte räknar nyheten att grönis kommer.

Så gott folk planeringen är i full gång för vi ska allt ha lite kuriosa med oss denna gången också...baksätet på moccis kommer att få besök...och Delfinen får givetvis hänga på i år igen.

Mer om detta senare men visst är det kul att fundera ut detta, riktigt kul, och man ser fram mot utställningen och kommande träffar i år.
Moccis och husse fortsätter jobba och ser fram mot hemkörningen ikväll.

Inga kommentarer: